By: uzair asri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 2-Jul-2007 06:37 Email | Share | | Bookmark
KAMI BERLIMA SAJA DI BB


MONORAIL


dalam times square




ingat!!!!! kete mini jer yg bole melekat kat dinding "only for mini"



Monday, 2-Jul-2007 06:21 Email | Share | | Bookmark
KAMI BERLIMA SAJA DI BB


kesibukan ibu kota


it's summer rite???


kehijauan di ibu kota


pencakar langit


nescafe ais kegemaran awek aku menjadi pilihan ketika dahaga


Monday, 2-Jul-2007 04:16 Email | Share | | Bookmark
KAMI BERLIMA SAJA DI BB



Monday, 2-Jul-2007 02:43 Email | Share | | Bookmark
KAMI BERLIMA SAJA DI BB













Saturday, 30-Jun-2007 23:00 Email | Share | | Bookmark
SEK MEN TEKNIK MELAKA TENGAH (SMTMT) REUNION

SUNRISE IS THE BEGINNING OF ALL STORIES............



aku dengan penuh bersemangat utk attend reunion nih sampai xto mlm semalam...ni 1st reunion yg batch ktorang organize...tu yg wat aku bsemangat sgt tu...so aku nk btolak dr kl dlm kul 6am...cadangnye nk lepak2 amek gamba kat melaka dulu...pastu br g sekolah...so aku suruh bdk2 ni dtg umah aku kul 5.30am..tapi Kude je yg dtg awal...si Ai gemok tu kate nak dtg kul 4am...skali kul 6am br sampai...hampeh punye da'Ai...dr umah aku ktorang g amek Fred kt taman permata...aku igt die dok kat umah lame lg...rupenye die dah pindah (kt blkg tu je xde la jauh sgt) hehe...pastu die mintak tlg anta adik die g umah kwn kat Bukit Antarabangsa (BA)...so ktorang trus gerak g BA...sesampai kat BA...si Fred ngn adik die nih xtau pn umah membe die tu kat mane...so jenuh la cari...nasib baik ader org tlg bawak (terima kasih pd beliau)...citernye dari aku nk btolak kul 6am trus jd kul 7am...ko ni same hampeh ngn si Ai gemok tu lah Fred...dr BA ktorang trus g KLIA sbb nak amek Azmi kat sane...on d way tu ktorang brenti kat tol Sg. Besi sbb nk saing ngn Kajang n d geng (Apai n Wan)...setelah lame tunggu da' Ai call Kajang...Kajang kate br nak mandi...lagi sorang hampehh...so kitorang pn gerak dulu la....


nih semasa kitorang tunggu Kajang n d geng kat tol Sg.Besi


setibanya di umah da' Azmi kat KLIA...die punye takut moto ilang sampai letak 5 solex kat moto die tuh...huh...letih orang yg nak mencuri tu...


ni lah muke2 yg gerak ngn aku dr kl nih dr kiri (kude,fred,azmi,ai)


dan mereka nih sume perokok tegar


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net